Warzywa

makaron

Pyszne warzywa dojrzewające w greckim słońcu to gwarancja dobrego smaku. Marynowane, w oliwie z oliwek lub grillowane będą stanowić idealny dodatek do mięs, sałatek, makaronów, koreczków, pizzy. Doskonale sprawdzą się również jako przystawki.

 

pomidory_suszone_w_oliwie_z_oliwekpapryka_grillowanakarczochy_marynowane
Pomidory suszone Athina są jednym z najsmaczniejszych przetworów, które nadają bardzo indywidualny smak daniom. Dzięki tradycyjnej greckiej metodzie suszenia pomidorów na słońcu otrzymuje się produkt o bardzo intensywnym aromacie, niezwykle wzmocnionym smaku i zapachu. Dodatkowo oliwa z oliwek podkreśla ich śródziemnomorski smak. Mogą być wykorzystywane do sosów, pizzy, past, zapiekanek, tart, sałatek.Grillowana papryka o głębokim smaku, minimalnie łagodniejsza od surowej.
Doskonała do sałatek, sosów, kanapek i koreczków. Jej "dymny” zapach sprawia, że jest również idealna jako dodatek do mięs i serów.
Doskonale doprawione, świetnie nadają się na przystawkę do obiadu lub kolacji w śródziemnomorskim stylu. Dobrze komponują się również z daniami mięsnymi, sałatkami, a także jako element talerza zakąsek. Można stosować do pizzy, jako składnik kremów lub sosów.

Komentarze są wyłączone.